UVJETI POSLOVANJA

Kontakt

DUBROVNIK SUN d.o.o.
Bokeljska 26, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
MBS 090011910
OIB : HR60174672203
T: +38520436363,
F: +38520436336
E: info@dubrovniksun.hr

Plaćanje

Plaćanje je moguće sljedećim karticama: Visa, MasterCard & Maestro.

master card maestro mastercard secure verified by visa visa
Izjava o sigurnosti

DUBROVNIK SUN d.o.o. koristi T-Com Pay Way sustav plaćanja, a što podrazumijeva primjenu najmodernijih standarda u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. Protokol ISO 8583 osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži koja je dvostrukim slojem vatrozida (firewalla) zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Izjava o privatnosti

Prodavatelj se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka Kupaca tako da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima/Korisnicima koji su nužni za ispunjenje njihovih obaveza, informirati Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito Kupcima davati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost da isti odluče žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje određenih zadataka. Svi djelatnici trgovačkog društva Dubrovnik Sun d.o.o. i poslovni partneri dužni su poštivati načela zaštite privatnosti.

Uvjeti otkazivanja

Uvjeti otkazivanja su različiti za svaki pojedini kongres.
Za svaki kongres u našoj organizaciji možete provjeriti uvjete otkazivanja u objavljenom obrascu prijave, a dobiti ćete ih i u automatskom odgovoru nakon vaše prijave.

Opći uvjeti plaćanja

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

payway
let the sun shine