DESTINACIJE

Odaberite savršenu destinaciju za održavanje vašeg događanja!

Kongresi, konferencije, poslovni sastanci i profesionalna usavršavanja od velike su važnosti za svaki poslovni sektor. Imajući to na umu, prije četrnaest godina pokrenuli smo PCO agenciju (agenciju za profesionalnu organizaciju kongresa) koja pokriva sve dijelove Hrvatske, sa sjedištem u Dubrovniku. Pozivamo Vas da doživite i uživate u istinskoj ljepoti Hrvatske uzduž naše obale, a i u njezinoj unutrašnjosti, gdje nudimo mnogo potencijalnih mjesta za organizaciju različitih vrsta poslovnih događaja koji zahtijevaju kongresne sadržaje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u tom području, zajedno s kontinuiranim osposobljavanjem i unapređenjem vještina, obvezujemo se na potpunu predanost kako bismo osigurali da Vaš događaj prođe upravo onako kako ste očekivali.

dubrovnik

zagreb

opatija

rovinj

cavtat

šibenik

poreč

pula

vodice

primošten

bol

mali lošinj

split

zadar

novigrad

umag

hvar

osijek

sv martin

tuhelj

pop up close

dubrovnik

Dubrovnik pored titule jednog od najljepših mediteranskih gradova i bisera pod Unescovom zaštitom nosi i onu vodećeg kongresnog centra u Hrvatskoj. Najviše kongresa i seminara se posljednjih godina organizira baš u Dubrovniku, koji je to zaslužio svojim dugogodišnjim iskustvom u ovom segmentu turizma, kao i izvrsnom ponudom. Bogata kulturno-povijesna baština, očuvana priroda te visoko kvalitetna turistička ponuda svrstavaju Dubrovnik u sam vrh kongresnih destinacija u ovom dijelu Europe..

pošalji upit
pop up close

zagreb

Zagreb je kao glavni grad Hrvatske, te njeno gospodarsko i kulturno središte idealna destinacija za konferencije i kongrese te organizaciju domaćih i međunarodnih stručnih skupova i seminara. Brojni muzeji, galerije, kazališna i koncertna ponuda, stoljetna povijest grada, kao i poznati hotelski lanci ističu Zagreb kao urbanu destinaciju koja ima bogatu ponudu tijekom cijele godine.

pošalji upit
pop up close

opatija

Opatija je već dugi niz godina prestižni centar zabavnih, kulturnih, a posebice kultno mjesto poslovnih događanja. Naime osim bogate turističke ponude te brojnih sportskih događanja Opatija sa velikim brojem hotela, dvorana i popratnih sadržaja slovi za jedan od najboljih odabira za organizaciju savjetovanja, incentiva i kongresa. Osim svih tih pogodnosti, prometni položaj je svakako njena velika prednost jer je blizina srednje Europe, ali i kontinentalne Hrvatske stavlja u prvi plan pred nekim drugim destinacijama.

pošalji upit
pop up close

rovinj

Slikoviti istarski gradić Rovinj savršen je odabir za odmor i bijeg od svakodnevnice, kao i za održavanje poslovnih sastanaka, kongresa i seminara. Uske srednjovjekovne uličice, idealna klima i očuvano priobalje koje je sa svojim otocima zaštićena prirodna baština privlače sve više posjetitelja iz Hrvatske ali i iz cijelog svijeta.

pošalji upit
pop up close

cavtat

Cavtat je gradić smješten južno od Dubrovnika koji sa svojom bogatom turističkom i kulturnom ponudom te blizinom zračnoj luci, već dugi niz godina slovi za idealno mjesto za organizaciju međunarodnih konferencija. Hoteli smješteni uz prelijepe plaže pravi su odabir za spoj odmora i posla u idelanu kombinaciju.

pošalji upit
pop up close

šibenik

Šibenik je smješten u zaljevu Krke, jedne od najljepših hrvatskih rijeka, a najpoznatiji je po katedrali sv Jakova, koja je po mnogočemu jedinstvena u Hrvatskoj i svojim tvrđavama. S obzirom na svoj položaj koji ga čini lako dostupnim iz svih krajeva Hrvatske čest je izbor održavanja konferencija i seminara.

pošalji upit
pop up close

poreč

Poreč je grad sa najviše priznanja i nagrada u Hrvatskoj, a taj imidž jedne od omiljenih destinacija duguje velikom trudu svojih stanovnika, čiji broj turisti u sezoni uveliko premaše. Odlično očuvana gradska jezgra, sunce, more i bogata turistička ponuda su zaslužni što je ovaj biser Istre jedan od savršenih odabira za odmor i opuštanje, rekreaciju, ali i za održavanje brojnih konferencija, simpozija i kongresa u pred i postsezoni.

pošalji upit
pop up close

pula

Pula je glavna luka Istre i njen najveći grad. Zbog netaknute prirode, blage mediteranske klime i bogate povijesne i kulturne baštine (Koloseum) jedna je od omiljenih destinacija domaćih i stranih turista. Veliki broj hotela i apartmanskih naselja pružaju niz mogućnosti za održavanje konferencija, simpozija i stručnih skupova.

pošalji upit
pop up close

vodice

Vodice su danas jedan od vodećih turističkih centara na Jadranu, te su zahvaljujući odličnoj i raznovrsnoj ponudi kulturno-zabavnog života jedan od najboljih i u zadnje vrijeme najčešćih izbora za aktivan odmor, održavanje kongresa ili opuštanje na prelijepim plažama. Osim odličnih hotela smještenih na obali širokom zaljevu Vodice se mogu pohvaliti i odlično opremljenom i modernom marinom u centru grada.

pošalji upit
pop up close

primošten

Primošten je gradić koji je nekada bio otok i do danas je sačuvao atmosferu i arhitekturu srednjovjekovnog ribarskog mjesta. Starom jezgrom dominira crkvica Sv Jurja, a sjeverno od mjesta se nalaze hotelski i kongresni kapaciteti, kupališta i drugi popratni sadržaji, pogodni za odmor i uživanje u netaknutoj prirodi, te održavanje domaćih i međunarodnih stručnih skupova.

pošalji upit
pop up close

bol

Bol se nalazi na Braču, najvećem dalmatinskom otoku koji zbog odlične povezanosti sa kopnom, a ujedno i radi netaknute prirodom i izvrsne turističke ponude slovi za jedan od boljih odabira kod organizacije domaćih, a i međunarodnih stručnih skupova i simpozija. Osim što je najstariji gradić na otoku Braču, Bol je prepoznatljiv i po Zlatnom ratu, najljepšoj plaži na Jadranu.

pošalji upit
pop up close

mali lošinj

Pogodni klimatski uvjeti , smještajni kapaciteti te plaže dovele su do intenzivnog razvoja turizma na Malom Lošinju. Popularna je destinacija za kongresni turizam, sport i rekreaciju...

pošalji upit
pop up close

split

Split je najveći grad u Dalmaciji i tipično je mediteransko središte čija je Dioklecijanova palača pod zaštitom Unesco-a. Odlično je povezan sa cijelom Hrvatskom, autocestom, brodskim linijama, željeznicom a zračnom linijom i sa cijelom Europom. Sve bolja hotelska ponuda zadnjih godina je pored ostalih prednosti zaslužna što je Split jedan od glavnih odabira za organizaciju poslovnih sastanaka i stručnih skupova na nacionalnoj ali i međunarodnoj razini s obzirom na zračnu luku i povezanost sa mnogim europskim gradovima.

pošalji upit
pop up close

zadar

Zadar je grad koji zasluženo slovi kao kulturni centar sjeverne Dalmacije. Osim svoje bogate povijesti, brojnih spomenika i kulturnih događanja sve je popularnija destinacija zbog svog urbanog stila života koji je prepoznat kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe, a samim time privlači sve veći broj posjetitelja. Ukoliko pored zabave i odmora želite organizirati seminar, stručni skup ili konferenciju Zadar je izvrstan odabir i za taj vid turizma zahvaljujući raznovrsnoj i kvalitetnoj ponudi hotela.

pošalji upit
pop up close

novigrad

Novigrad, nekad mirno ribarsko mjesto, danas je poznato kao jedno od najpoznatijih turističkih destinacija u Istri. Možete ga zvati malim gradom s velikim mogućnostima, sa starim, gotovo intimnim šarmom koji krije bogatu povijesnu baštinu, kulturu i tradiciju, odličnu, specifičnu gastro ponudu te očuvane prirodne ljepote. Uz sve to, turistička ponuda grada nudi mnogobrojne moderne objekte namijenjene za odmor, wellness i kongresni turizam, s kojima je Novigrad postao odredište u kojem možete uživati tijekom cijele godine.

pošalji upit
pop up close

umag

Aktivan odmor, moderni sadržaji i savršeni hotelski kapaciteti čine Umag, gradić smješten na jugozapadnoj obali Istre, savršenim turističkim odredištem. I vrlo atraktivnim kongresnim biserom koji je, uz sve navedeno, i najveći sportski centar u Istri. Zahvaljujući slavnom ATP turniru, Tenis Open Tournament, Umag od 1990. privlači brojne svjetski poznate tenisače te se uz bogatu povijest grada Umag diči i znamenitom titulom 'Europskog grada sporta' u 2018. godini.

pošalji upit
pop up close

hvar

Jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija na Jadranu je zasigurno grad Hvar. Sa svojim prirodnim ljepotama, dugom povijesti i bogatom kulturnom ponudom svakako je zanimljiv za održavanje kongresa, seminara i stručnih skupova.

pošalji upit
pop up close

osijek

Osijek je najveći grad u Slavoniji (četvrti u Hrvatskoj), glavno je gospodarsko središte regije te najveća riječna luka na tom području, a grad je i vrlo popularno kongresno odredišta u Hrvatskoj. Kao običan grad, Osijek nudi brojne pametne kongresne sadržaje i mnoštvo mogućnosti za aktivan boravak. Uz bogatu povijesnu i kulturnu baštinu, moderne gradske atrakcije i slavno gastronomsko blago, Osijek ima nešto drugo za ponuditi. U slavonskom duhu koje nitko ne može zamijeniti.

pošalji upit
pop up close

sv martin

U potrazi za malo drugačijom kongresnom destinacijom neka vas put odvede u Sveti Martin, lokalitet smješten na najsjevernijem dijelu Hrvatske. S bogatim prirodnim okruženjem, čarobnim šumama i savršenim krajolicima destinacija svojim gostima pruža savršenu mješavinu zabave i užitka. I posla, naravno, zahvaljujući modernom hotelu Spa Golfer - LifeClass Terme Sveti Martin, kreiranom za cijelu turističku godine. I izvrstan je izbor za sve one koji traže malo drugačije aktivnosti na otvorenom, u kombinaciji s visokokvalitetnim smještajem te brojnim 'pametnim' mogućnostima.

pošalji upit
pop up close

tuhelj

Skriven u zelenilu, u brežuljkastom i mirnom okruženju, samo 40 kilometara sjeverno od Zagreba, nalazi se Tuhelj, slikoviti turistički dragulj, idealan za kongresni turizam. Kao poznata gastro & spa destinacija Tuhelj je već desetljećima jedno od omiljenih mjesta u Hrvatskom Zagorju, gdje gosti mogu uživati u tradiciji, vinu i gastronomiji, luksuzu i ljepoti spa centara, a suvremeni smještajni kapaciteti odlično su prilagođeni za sezonske i kongresne goste.

pošalji upit
let the sun shine