Profesionalni
Organizator Kongresa

PRIJAVE KONGRESA
Kreativnost, iskustvo, znanje, predanost i razumijevanje čine Dubrovnik Sun idealnim poslovnim partnerom koji će ispuniti sve Vaše želje i potrebe.
saznaj više

PRIJAVE KONGRESA

Destinacije
i Događanja

Dubrovnik Sun PCO ima veliko iskustvo i uspješna je kod organiziranja : konferencija, kongresa, specijalnih događanja, team building aktivnosti, grupnih aranžmana, sajmova, izložbi, i sportskih događanja.
saznaj više

PRIJAVE KONGRESA

Rent a car

Bogatim izborom vozila i najboljim cijenama Dubrovnik Sun garantira vrhunsku razinu usluge najma vozila za vrijeme vašeg boravka u Dubrovniku.
saznaj više

PRIJAVE KONGRESA

dubrovnik sun welcome logo

Dobrodošli na web stranice agencije Dubrovnik Sun PCO, profesionalnog organizatora kongresa.

Stranice na kojoj ćete pronaći baš sve što Vam treba za profesionalnu organizaciju najrazličitijih evenata, za sve želje i potrebe, jer je naša tvrtka specijalizirana za cjelokupan segment organizacije poslovnih događanja; od velikih kongresa i konferencija, sastanaka i team buildinga do organizacije sportskih natjecanja.

S bogatim iskustvom u organizaciji i planiranju naš je tim osposobljen da Vam stoji na usluzi od samog početka pa sve do posljednjeg detalja.

Od procesa pripreme kandidature, sastavljanja optimalnog budžeta, brendiranja i promocije događanja te pripreme i organizacije svih ključnih detalja potrebnih za uspješno održavanje cjelokupnog eventa. Pritom naravno jamčimo i koordinaciju na licu mjesta, tijekom samog održavanja gdje brižno motrimo na svaki detalj. Jer, detalji su važni.

I zato posebno brinemo da dvorane uvijek budu savršene, da se događanje odvija neometano, a za apsolutno sva tehnička pitanja i eventualne prepreke odgovoran je naš profesionalni tim tehničara koji će u svako doba pobijediti sve tehničke zadatke.

Kao specijalizirana agencija za organizaciju kongresa svakom eventu pristupamo individualno, prema specifičnim željama i potrebama, a tijekom dugogodišnjeg iskustva u radu uspjeli smo razviti vlastitu tehnologiju s kojom se služimo za organizaciju smještaja, transfera i izleta. Ona nam ujedno pomaže za bolji i efikasniji protok informacija između svih sudionika u planu, a uz naš iskusan tim niti pitanja registracije ne predstavljaju zamku.

Sve to zahvaljujući dobro uigranim profesionalcima i vlastitom, prilagođenom tehnologijom s kojom se sve prepreke rješavaju lakše, a rizici od nastanka problema svode na minimum. A to znači da događanje koje Vam je u planu možete odraditi bez imalo stresa, a svojim gostima, i sebi samima pritom podariti event koji će Vam još dugo ostati u lijepom sjećanju. Uz pažljivo organizirane izlete, animacijske programe i(li) večernje zabave, kao dodatnim motivom za nezaboravno iskustvo.

I na koncu, tu smo i zbog izrade financijskog izvještaja te evaluacijske analize koja je potrebna, te za sva ostala pitanja koja je nužno riješiti za uspješnu organizaciju događanja od prvog do posljednjeg trenutka. Dopustite nam stoga da svu brigu i posao oko organizacije za Vas odrade profesionalci, koji će svojim iskustvom, znanjem i kreativnosti osigurati neometano odvijanje vašeg događanja.

Onako kako ste ga i zamislili, do najmanjeg detalja.

Let the Sun shine!

UPRAVLJANJE KONGRESIMA

Dubrovnik Sun PCO ima veliko iskustvo i uspješna je kod organiziranja : konferencija, kongresa, specijalnih događanja, team building aktivnosti, grupnih aranžmana, sajmova, izložbi, i sportskih događanja. Dubrovnik Sun će doprinijeti uspješnosti vaše organizaciji visokim stupanjem kvalitete i profesionalnosti.

saznaj više
destination gallery photo

DUBROVNIK

Dubrovnik pored titule jednog od najljepših mediteranskih gradova i bisera pod Unescovom zaštitom nosi i onu vodećeg kongresnog centra u Hrvatskoj. Najviše kongresa i seminara se...

saznaj više
prikažu cijelu listu show full destionation list
pop up close

dubrovnik

Dubrovnik pored titule jednog od najljepših mediteranskih gradova i bisera pod Unescovom zaštitom nosi i onu vodećeg kongresnog centra u Hrvatskoj. Najviše kongresa i seminara se posljednjih godina organizira baš u Dubrovniku, koji je to zaslužio svojim dugogodišnjim iskustvom u ovom segmentu turizma, kao i izvrsnom ponudom. Bogata kulturno-povijesna baština, očuvana priroda te visoko kvalitetna turistička ponuda svrstavaju Dubrovnik u sam vrh kongresnih destinacija u ovom dijelu Europe..

POŠALJI UPIT
pop up close

zagreb

Zagreb je kao glavni grad Hrvatske, te njeno gospodarsko i kulturno središte idealna destinacija za konferencije i kongrese te organizaciju domaćih i međunarodnih stručnih skupova i seminara. Brojni muzeji, galerije, kazališna i koncertna ponuda, stoljetna povijest grada, kao i poznati hotelski lanci ističu Zagreb kao urbanu destinaciju koja ima bogatu ponudu tijekom cijele godine.

POŠALJI UPIT
pop up close

opatija

Opatija je već dugi niz godina prestižni centar zabavnih, kulturnih, a posebice kultno mjesto poslovnih događanja. Naime osim bogate turističke ponude te brojnih sportskih događanja Opatija sa velikim brojem hotela, dvorana i popratnih sadržaja slovi za jedan od najboljih odabira za organizaciju savjetovanja, incentiva i kongresa. Osim svih tih pogodnosti, prometni položaj je svakako njena velika prednost jer je blizina srednje Europe, ali i kontinentalne Hrvatske stavlja u prvi plan pred nekim drugim destinacijama.

POŠALJI UPIT
previous reference
current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo current reference photo
next reference
previous reference
1 / 24
next reference
adriatic luxury hotels area adriaticq amadria park adriatic opatia aminess bluesun falkensteiner hilton importanne lifeclass losinj maistra osijek olympia plava laguna remisens sun-gardens the westin valamar

RENT A CAR

Pored usluge organizacije kongresa na području cijele Hrvatske, nudimo i usluge iznajmljivanja vozila u Dubrovniku. Imamo preko 25 godina tradicije i iskustva u „rent a car poslovanju“. Bogatim izborom vozila i najboljim cijenama Dubrovnik Sun garantira vrhunsku razinu usluge najma vozila za vrijeme vašeg boravka u Dubrovniku

saznaj više
let the sun shine