O NAMA

Dopustite našem timu organizaciju vašeg događanja kako bi ga učinili nezaboravnim!

TKO SMO?
Dubrovnik Sun PCO je tvrtka specijalizirana za organizaciju poslovnih događanja i evenata te na tom području specifičnog poslovanja djelujemo još od 2005. godine. Tada smo hrabro startali na tržištu kao jedni od pionira za profesionalnu organizaciju različitih vrsta evenata da bi se naše iskustvo s godinama pretvorilo u još veću strast koju naši klijenti primjećuju prilikom zajedničke suradnje. Tvrtku čini iskusni tim djelatnika koji, svaki na svom području rada, strastveno, kreativno i odgovorno pristupaju poslu pružajući klijentima već dugih 14 godina zadovoljstvo i uslugu na visoko profesionalnoj razini. U 14 godina iskustva s organizacijom najrazličitijih događanja, s brojnim zahtjevnim i specifičnim potrebama, stvorili smo know-how koji u cijelosti nudimo svojim klijentima od prvog do posljednjeg trenutka organizacije, uz brojne dodatne motive i prednosti zbog kojih su poslovna događanja u našoj režiji ocjenjivana najvišim ocjenama.


ŠTO NUDIMO?
Uz iskustvo našeg tima koji čini savršenu logistiku cjelokupnoj organizaciji, u našem se profesionalnom portfelju nalaze i pouzdani partneri s kojima vrlo usko surađujemo. Zato svojim klijentima, bez obzira trebaju li organizirati veliki kongres, konferenciju, sastanke, team buildinge ili sportska natjecanja, možemo ponuditi atraktivne destinacije diljem cijele Hrvatske i najbolje prostore namijenjene upravo poslovnom i kongresnom turizmu, a koje mogu zadovoljiti sve želje i potrebe klijenata.


PO ČEMU SMO POSEBNI?
Osim logistike i cjelokupnog know-how aranžmana s kojim se ponosimo, te naše vlastito razvijene tehnologije koja nam uzajamno pomaže u boljoj koordinaciji i višesmjernom protoku informacija, tu je i naša prepoznata kreativnost i inovativnost u pristupu i radu. Organizacija poslovnih susreta u našem aranžmanu, uz naše prijedloge, iskustvo i pouzdane partnere, a uz respektiranje vaših želja i potreba, vodi kreativnim i prepoznatljivim rješenjima. Zbog svega navedenog se susreti pamte po besprijekornoj organizaciji, ali i brojnim iznenađenjima zbog kojih sa klijentima ostvarujemo nezaboravnu suradnju.


NAŠ MOTO
Naš moto “Let the Sun shine“ slikovito govori kakav cilj želimo postići i na koji način svakom našem klijentu želimo olakšati, da uz pomoć profesionalaca uspijete realizirati jedno uspješno događanje na radost svih sudionika. U konačnici vjerujemo da je i ta težnja dio našeg uspjeha.

14

Godina iskustva

350+

Zadovoljnih klijenata/partnera

500+

Organiziranih kongresa

150 000+

Zadovoljnih sudionika

kontaktirajte nas
let the sun shine