Niste ispunili sva obvezna polja:

VAŽNA OBAVIJEST:

Stručni skup HZOŠ organizirati će se sukladno svim propisanim protuepidemijskim mjerama u trenutku održavanja, te uz suglasnost Stožera Civilne zaštite.
Sukladno tome, sudjelovanje na predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HZOŠ, bit će moguće samo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. Na svim predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HZOŠ bit će potrebno nositi službenu akreditaciju koju je moguće ostvariti plaćenom kotizacijom i predočenjem važeće EU digitalne COVID potvrde prilikom registracije na registracijskom desku u hotelu DIAMANT po vašem dolasku u Poreč.

Upoznat/a sam sa navedenom epidemiološkom mjerom i pravilom za sudjelovanje na Stručnom skupu HZOŠZa sve koji nisu cijepljeni ili nisu preboljeli COVID te ne posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, a istu žele osigurati testiranjem, za jednostavniji dolazak i sudjelovanje na Stručnom skupu organizirali smo brzo antigensko testiranje u hotelu DIAMANT, u utorak 19.10. od 17:00 do 19:00 sati. Cijena navedenog testiranja iznosi 100,00 kn. Isto se plaća na licu mjesta, a ukoliko želite rezervirati testiranje u hotelu molimo prijavite se u nastavku:


Polja označena zvjezdicom* su obvezna za ispunjanje!

Molimo odaberite datume Vašeg dolaska i odlaska:

(početna usluga na dan dolaska: VEČERA, završna usluga na odlasku: RUČAK)

Molimo odaberite hotel i tip sobe:

ivan hotel

Hotel Valamar Diamant 4* (kongresni hotel)

Molimo odaberite tip sobe (označi odabrani smještaj)//KAPACITETI SU POPUNJENI!
PRIJAVITI SE MOGU SAMO OSOBE KOJE JE DRUGA OSOBA PRIJAVILA ZA DVOKREVETNU SOBU!

U dvokrevetnoj sobi želim biti sa:

Molimo da i osoba koju ste naveli u dvokrevetnoj sobi pošalje svoj obrazac za prijavu!

jure hotel

Hotel Valamar Crystal 4* (udaljenost 50m)

Molimo odaberite tip sobe (označi odabrani smještaj)

U dvokrevetnoj sobi želim biti sa:

Molimo da i osoba koju ste naveli u dvokrevetnoj sobi pošalje svoj obrazac za prijavu!

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i iznosi 10,00 kn po osobi dnevno.

Rezervacije soba će se vršiti po redoslijedu zaprimljenih rezervacija i ovisno raspoloživosti soba u hotelu.

Polja označena sa "*" su obvezna!

Molimo navedite jeste li obveznik zaprimanja e-računa:      DA    NE
Napomene: Navesti samo JEDNU e-mail adresu! U nazivu e-mail adrese nisu podržani hrvatski znakovi č,ć,ž,đ,š.

Ako želite koristiti organizirani prijevoz putničke agencije Dubrovnik Sun, molimo prijavite se upisom u kvadratić:

U cijenu uključen prijevoz do Poreča i natrag.
Minimalan broj prijavljenih po autobusu je 30 osoba.

Informaciju o broju autobusa, vremenu polaska i mjestu sjedanja dobiti ćete 5 dana prije polaska, na Vaš e-mail kojeg ste naveli u prijavi.

PLAĆANJE

Imate li uplaćena, a neiskorištena sredstva za smještaj za jedan od Stručnih skupova u organizaciji Dubrovnik Sun agencije u 2020. godini:     
DA    NE

U koliko imate uplaćena, a neiskorištena sredstva za smještaj za jedan od Stručnih skupova u organizaciji agencije Dubrovnik Sun u 2020.g., ista se mogu iskoristiti za vašu rezervaciju smještaja na ovom Stručnom skupu u Poreču u terminu 19. – 22. listopada 2021.g. Po završetku Stručnog skupa poslati ćemo Vam finalni E-račun, po kojem ćemo Vam vratiti preplaćeni iznos ili zatražiti uplatu preostalog dijela, u koliko bude razlike po novoj rezervaciji za Stručni skup HZOŠ u Poreču u terminu 19. – 22. listopada 2021.g.
U koliko nemate već uplaćena, a neiskorištena sredstva za smještaj za jedan od Stručnih skupova u organizaciji agencije Dubrovnik Sun u 2020.g., poslati ćemo Vam ponudu prema vašoj rezervaciji za Stručni skup HZOŠ u Poreču u terminu 19. – 22. listopada 2021.g. Kako bi Vaša rezervacija bila pravovaljana, nakon što pošaljete svoju prijavu Dubrovnik Sun će Vam poslati ponudu, po kojoj trebate izvršiti uplatu do datuma naznačenog na ponudi.

OTKAZIVANJE REZERVACIJE

Rok za otkaz rezervacije smještaja, bez troškova otkazivanja, je do 11. listopada 2021.
U slučaju otkaza nakon tog datuma ili u slučaju nedolaska hotel može naplatiti cjelokupan trošak rezervirane usluge.

COVID 19

Stručni skup HZOŠ organizirati će se sukladno svim propisanim protuepidemijskim mjerama u trenutku održavanja, te uz suglasnost Stožera Civilne zaštite. Sukladno tome, sudjelovanje na predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HZOŠ, bit će moguće samo uz posjedovanje COVID potvrde. Na svim predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HZOŠ bit će potrebno nositi službenu akreditaciju koju je moguće ostvariti uplaćenom kotizacijom i predočenjem važeće COVID potvrde prilikom registracije na registracijskom desku u hotelu Diamant po vašem dolasku u Poreč.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Dubrovnik Sun d.o.o. putnička agencija, ozbiljno shvaća zaštitu vaših osobnih podataka i poduzima sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obvezama koje propisuju hrvatski zakoni i Opća uredba o zaštiti podataka (EC 2016/679) – GDPR.
Dubrovnik Sun d.o.o. putnička agencija kao voditelj obrade osobnih podataka, štiti vašu privatnost i obrađuje samo one osobne podatke koji su joj nužni, a koje ovim putem pribavlja u sklopu njezinih osnovnih poslovnih aktivnosti radi izvršenja ugovornih i zakonskih obveza. Svi podaci koje koristimo zaštićeni su po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema Vama.
U nastavku navodimo za što konkretno koristimo Vaše podatke:

IME I PREZIME – isključivo radi ispostavljanja računa za rezerviranu uslugu, formiranja rooming liste i najave hotelu rezervirane usluge smještaja, formiranja transfer liste i najave prijevozničkoj kompaniji rezervirane usluge prijevoza (Ime i prezime, jedini osobni podatak kojeg dijelimo sa trećim osobama, a koji je potreban za izvršenje usluge)
NAZIV USTANOVE, INSTITUCIJE ili TVRTKE – isključivo radi ispostavljanja računa za rezerviranu uslugu
OIB USTANOVE, INSTITUCIJE ili TVRTKE – isključivo radi ispostavljanja računa za rezerviranu uslugu
TELEFON i MOBITEL – isključivo radi direktnog kontaktiranja u slučaju promjena programa rezervirane usluge
E-MAIL – isključivo radi direktnog kontakta za ispostavljanje ponude i računa za rezervirane usluge
Dubrovnik Sun d.o.o. putnička agencija, vaše će osobne podatke čuvati samo onoliko koliko je potrebno kako bi se izvršila njezina ugovorna ili zakonska obveza ili legitimni interes, osim u slučaju obrade osobnih podataka na temelju vaše privole, kada u trenutku povlačenja vaše privole prestaje obrada. Privolu možete povući u svakom trenutku slanjem zahtjeva na e-mail adresu:
info@dubrovniksun.hr

Ovim putem, iskazujem svoju privolu da Dubrovnik Sun d.o.o. putnička agencija obrađuje dostavljene osobne podatke, te iskazujem svoju privolu da IME i PREZIME može dijeliti sa trećim osobama, konkretno hotelom (vrijedi samo u slučaju ako je rezerviran smještaj) i prijevozničkom kompanijom (vrijedi samo u slučaju ako je rezerviran prijevoz)

Slažem se sa navedenim uvjetima

e-mail: hzos@dubrovniksun.hr

Molimo Vas da provjerite prijavljene podatke te pritiskom na tipku "POŠALJI" pošaljete Vašu prijavu.

Prezime: /

Ime: /

Testiranje: /

Datum dolaska: /

Datum odlaska: /

Hotel i soba: /

Naziv ustanove: /

OIB ustanove: /

Broj narudžbenice: /

Adresa: /

Poštanski broj: /

Mjesto:

Telefon: /

Mobitel: /

E-mail: /

E-račun:

Prethodno uplaćena sredstva:

Autobusni prijevoz: /

Zahvaljujemo na vašoj prijavi! Potvrdu ćete uskoro dobiti na email adresu koju ste naveli u prijavi!